070-8801761 staffan@ingebygard.se

Här kan du tänka nya tankar. Villa Veckol är något av en gömd ”hide away” vid vägs ände. Herrgårdsvillan i Veckol på 330 kvm är topprenoverad 2019-2020. Här bor du spatiöst med vackra salonger i fil, stort välutrustat matlagningskök, påkostad inredning, estetiska färgval och stora sovrum med bekväma sängar.  I den stora trädgården möts du av tystnaden och friden, här är rådjuren, älgarna och hjortarna dina närmsta grannar. Det ständiga bruset från städerna, bilarna och människorna finns inte här.

Här kommer sömnen naturligt. I de generösa sovrummen sover du gott i bekväma sängar. Mörkret och tystnaden, trötthet efter dagar i friska luften ger sömn och vila. Mörkläggningsgardiner och myggnät i alla sovrum (ej på bild).

Här finns gott om plats för umgänge. Matsal med plats för 12, vardagsrum och bibliotek i fil möter eftermiddgsljuset från sydväst. Tre sittgrupper plus en sittgrupp i övre hallen. Den stora balkongen mot kvällssolen.

Här får din kulinariska ådra fritt spelrum. Det stora matlagningköket är utrustat med allt du behöver för matlagningen med alltifrån dubbla ugnar, stor spishäll och dubbla kyl/frysar till vitlökspress och mandolin.

Här möter du dagen och stillheten. Smyg ut med en kopp kaffe i mor-gonsolen på den lilla köksterassen. Fånga stunden och början på en ny dag innan övriga huset vaknar.

Här kan du andas ut. Och in. Solnedgångarna en stilla sommarkväll i Veckolsviken är ofta enastående. Bryggan och sjöplatsen privat, bara för er.